Home

Documenten over de Suzuki Cavalcade. Doc's about the Suzukl Cavalcade.

Druk op de gele tekst voor de link. Press the yellow word for the link.

1.

Hier een artikel dat ik vond op een site vanuit Canada.

2.

Zoals een iedereen wellicht weet is een van de bekende problemen met de Suzuki Cavalcade plug in de "Secundary Gearbox" doordat deze plug gaat lekken komt de aandrijfas droog te draaien. Nu is er een nieuwe, en betere plug te koop bij Billydump. (Zie de linkpagina van deze site) Hij koste ongeveer 18 dollar en de verzendkosten waren 8 dollar. De bijgevoegde montagehandleiding zit daarbij. Doe er je voordeel mee.

3.

In 2004 is deze motor door ons gekocht bij Motorhuis de Valkenier te Barneveld. Om toch enige zekerheid te krijgen over de kwaliteit van de motor (hij was ons totaal onbekend) is afgesproken deze motor te laten keuren door een expert. Om de motor tegen de taxatie waarde all-risk te kunnen verzekeren is gekozen voor een erkend taxateur. Ik kreeg hiervan een zeer net taxatieverslag thuisgestuurd. De kwaliteit van de foto's is sterk achteruit gegaan bij het scannen van het rapport. In het rapport is sprake van 4 redelijk goede kleurenfoto's.

4.

Eric Hoff heeft zijn motor, samen met een vriend, opgeknapt. Een knap staaltje werk. Voor Cavalcadebezitters met een sterke maag staan er een paar foto's op de site.